Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی استان کردستان گفت: از صبح روز جمعه تا صبح روز دوشنبه هفته آینده سامانه بارشی فعال‌تری وارد استان می‌شود و بارش‌های خیلی سنگین، سیلابی شدن و آبگرفتگی معابر در حد هشدار خواهیم داشت. ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۴ استانها کردستان نظرات

بهرام چاره‌خواه در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در سنندج، با بیان اینکه روز 22 بهمن بعد از تائید نقشه‌ها، اخطاریه در خصوص فعالیت دو سامانه بارشی صادر شد، اظهار داشت: سامانه اول سیستم بارشی از روز دوشنبه به استان ورود پیدا کرد و موج اول آن تا امروز صبح ادامه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بیشترین بارش این سامانه در 24 ساعت دوم یعنی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه بوده که فراگیر و کل استان را پوشش می‌داد.

بیشترین بارش باران در "سلین اورامان" با 145 میلی‌متر ثبت شد

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی استان کردستان تصریح کرد: بیشترین بارش‌ها در سلین اورامان با 145 میلی‌متر، سروآباد 93 میلی‌متر، مریوان 76 میلی‌متر، بانه 73 میلی‌متر، هزارکانیان 46 میلی‌متر، سنندج 35 میلی‌متر، زرینه 22 میلی‌متر، دهگلان 19 میلی‌متر، سقز 18 میلی‌متر، حاجی‌ممدان سقز و سراب شهرک دهگلان 16 میلی‌متر، قروه 14 میلی‌متر و بیجار 12 میلی‌متر بوده است.

وی گفت: این سیستم بارشی سیستم گرمی بود و بارش‌ها در ارتفاعات بالای 1800 متر و گردنه‌ها به صورت برف بود.

چاره‌خواه با بیان اینکه از صبح امروز تا اواخر وقت روز پنجشنبه هفته جاری پیش‌بینی بارش نداریم، افزود: مجداداً از صبح روز جمعه تا صبح روز دوشنبه هفته آینده سامانه بارشی فعال‌تری وارد استان می‌شود که حدوداً 72 ساعت یا بیشتر، بارش‌های خیلی سنگین و سیلابی در حد هشدار خواهیم داشت.

وی اظهار کرد: در این سه روز با اشاره به تداوم و سنگینی بارش‌ها مطمئناً شرایط بحرانی خواهد بود و سبب سیلابی شدن، آبگرفتگی معابر و اختلال در تردد می‌شود.

کردستانی‌ها هشدارهای هواشناسی را جدی بگیرند

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی استان کردستان با بیان اینکه بیشترین هسته بارش این سامانه استان ما را در بر می‌گیرد، گفت: در این سامانه فعال بارشی، اکثراً استان‌های کرمانشاه، ایلام، همدان، آذربایجان غربی و شرقی، تهران و گیلان درگیر هستند.

وی با بیان اینکه سازمان هواشناسی دستگاه هشدار دهنده است، تاکید کرد: باید در این چند روز دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان همچون هلال احمر، شهرداری، مدیریت بحران و پلیس راه به حالت آماده‌باش باشند.

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی کردستان خاطر نشان کرد: توصیه هواشناسی به مردم استان این است که از سفرهای غیر ضروری و تردد در حاشیه رودخانه‌ها پرهیز و هشدارهای هواشناسی را جدی بگیرند.

انتهای پیام/ ت

R7848/P1336/S6,66/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۹۱۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال آبگرفتگی در معابر گیلان وجود دارد

ایسنا/گیلان مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: از فردا با نفوذ سامانه ناپایدار به منطقه، شاهد ابرناکی و مه آلود شدن هوا و کاهش نسبی دما و وزش باد و رگبار و رعد و برق و تگرگ خواهیم بود.

محمد دادرس امروز، ۱۳ اردیبهشت ماه در گفت وگو با ایسنا، آسمان گیلان را نیمه ابری و مه‌آلود دانست و اظهار کرد: کمینه و بیشینه دما طی امروز بین هشت تا ۲۴ درجه سانتیگراد در نوسان است.

وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده استقرار جوی نسبتا پایدار در منطقه دانست و افزود: طی امروز آسمان کمی ابری تا نیمه ابری است و احتمال افزایش ابر و رگبار و رعد و برق وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی گیلان با بیان اینکه به تدریج از فردا با نفوذ سامانه ناپایدار به منطقه، شاهد ابرناکی و مه آلود شدن هوا و کاهش نسبی دما و وزش باد و رگبار و رعد و برق و تگرگ خواهیم بود، خاطرنشان کرد: بارش ها طی بعد از ظهر و شب به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها شدید خواهد بود.

دادرس از کاهش سه تا پنج درجه ای متوسط دمای هوای استان خبر داد و گفت: احتمال آبگرفتگی منطقه ای و بالا آمدن سطح آب رودخانه ها و مسیل ها و جاری شدن سیلاب موقتی تا شنبه وجود دارد.

وی اضافه کرد: با تضعیف این سامانه بارشی از عصر و شب شنیه ضمن کاهش ابر و افزاش دما، رگبار و رعد و برق پراکنده تا دوشنبه دور از انتظار نیست، اما از عصر و شب دوشنبه مجددا با نفوذ توده هوای ناپایدار شرایط برای ابرناکی و بارندگی تا سه شنبه فراهم خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ورود سامانه بارشی قوی به کردستان/۹۷۳ میلیمتر بارش ثبت شد
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای لرستان
  • تدوام سامانه بارشی در آذربایجان غربی/سیلاب و طغیان رودخانه‌ها دور از انتظار نیست
  • مریوان رکورددار بارش باران در کردستان
  • پیش بینی آبگرفتگی و ایجاد سیلاب در خراسان رضوی
  • شدت بارش‌ها در فارس موجب بروز خسارت کشاورزی شد / ورود سامانه جدید بارشی
  • آبگرفتگی معابر ایلام در پی بارش باران + فیلم
  • هشدار هواشناسی نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی و آبگرفتگی معابر
  • احتمال آبگرفتگی در معابر گیلان وجود دارد
  • فعالیت سامانه بارشی در خراسان رضوی